NO FROST MET FROSTGUARD TECHNOLOGIE

De No Frost geventileerde koeling garandeert homogene temperaturen die het mogelijk maken uw voedsel beter te bewaren en efficiënter in te vriezen. Door De FrostGuard-technologie zorgt ervoor dat het automatisch ontdooien een stuk gemakkelijker gaat. Aan de hand van precieze berekeningen (bijvoorbeeld op basis van het aantal vriezerdeur-openingen, compressordraaitijden en dergelijke) ontdooit uw koelkast enkel wanneer het nodig is. Bovendien vermijdt FrostGuard dat diepgevroren voedingswaren gedeeltelijk ontdooien tijdens de ontdooicyclus door net voor het ontdooien extra te koelen tot zelfs -30°C (pre-chill) en de hele ontdooicyclus heel kort te houden. Hierdoor vermindert de kans op vriesbrand aanzienlijk. Dankzij deze technologie kunnen de voedingswaren langer en beter bewaard blijven en hoeft er niet meer handmatig ontdooid te worden.

CLIMATEKEEPER & CLIMATEGUARD TECHNOLOGIE

Om uw etenswaren zo lang mogelijk vers te bewaren, zorgen deze technologieën ervoor dat er een uniforme en precieze temperatuur in elk van de beide compartimenten van de koelkast is. Dit wordt mogelijk door de aanwezige gevoelige elektronische sensoren, een luchttunnel over verschillende niveaus en ventilatoren gekoppeld aan de meest geavanceerde elektronica. Dit verbetert aanzienlijk de kwaliteit en de levensduur van uw voedsel. Door de elektronische bediening kunt u een onafhankelijke controle houden op de koelkast- en de vriezer temperaturen, waardoor de temperatuurverschillen minder groot zijn en u uw voedingswaren langer en verser kunt bewaren. Wanneer u de deur van uw koelkast of vriezer sluit, zal deze slechts enkele minuten nodig hebben om zijn ingestelde temperaturen terug te vinden (3°C en 18°C). Dankzij de hoge snelheid van het invriezen zal uw voedsel tot de kern invriezen: bijvoorbeeld een kip van 1,5 kg zal in de massa ingevroren worden in minder dan twee uur en zal niet van smaak of structuur veranderen na het ontdooien.

ENERGYSMART

Dankzij verbeterde eigenschappen, zoals de elektronische sensoren en FrostGuard, gaan de iomabe-koelkasten veel beter met hun energieverbruik om. Zo besparen ze veel energie in vergelijking met toestellen van vorige generaties. Dankzij deze technologie presteren deze Amerikaanse koelkasten bijzonder goed in hun energieklasse, zonder negatieve invloed op de kwaliteit om te koelen, te bewaren en in te vriezen. De gehele iomabe-collectie valt in de zuinige A+klasse.

FUNCTIONALITEITEN

De iomabe Global side-by-side koelkasten beschikken over een aantal hoogwaardige basisfunctionaliteiten. De De Luxe- en Exclusive- serie hebben daar bovenop nog eens extra functionaliteiten en opties. Hieronder ziet u alle functionaliteiten en opties.

    Cart