OVER MABE EN IO-MABE

Mabe is een concern met een historie van meer dan 70 jaar en is gevestigd in Mexico. In 2017 waren er 19.000 werknemers in dienst, het concern is uitgegroeid tot één van de grotere werkgevers van Mexico. Mabe is marktleider in huishoudelijke apparaten in Latijns-Amerika en Noord-Amerika. Ze behoort nu tot de grootste fabrikanten van groothuishoudelijke toestellen, zoals koelkasten, wasmachines en kooktoestellen die te vinden zijn in winkels van Argentinië tot Canada. De fabriek in Mexico ligt in een sterk economisch groeiende regio waar veel hightec productiebedrijven zijn gelegen. Veel USA-bedrijven hebben hun hightec-productie in deze regio ondergebracht. In 1987 is door Mabe een strategische alliantie gesloten met General Electric Appliances (GE Appliances) om samen de ontwikkeling en productie van groothuishoudelijke toestellen ter hand te nemen.

In 2000 openden beide bedrijven gezamenlijk een fabriek in Celaya in Mexico. Sinds dat jaar zijn bijna alle ‘No Frost’ koelkasten, zoals side-by-side, bottom freezers en top freezers voor de markten in Amerika, Europa en het Midden-Oosten in Mexico geproduceerd.

In 2007 werd iomabe opgericht om design en functionaliteit samen te brengen in de belangrijkste kamer van het huis: de keuken. De keuken is namelijk meer dan alleen een plek om te koken. Het is de plek in huis waar de beste feestjes plaatsvinden, waar de mooiste onderwerpen worden besproken en waar de lekkerste herinneringen worden gekookt. Het is een plek waar esthetiek en functionaliteit in harmonie samengaan.

MET EEN KOELKAST VAN IOMABE KIEST U VOOR

Het tijdloze design, kan moeiteloos in elke ruimte toegepast worden. Of u nu kiest voor vrijstaand of inbouw.

Design en functionaliteiten zijn altijd perfect op elkaar afgestemd en zorgen voor een prima balans.

Mooi in zijn eenvoud. De koelkasten van Iomabe zijn uitermate gebruiksvriendelijk.

AMERICAN APPLIANCES

American Appliances B.V. specialiseert zich in kwalitatief hoogstaande producten die zich in het niche-segment van de witgoed- en keukenmarkt bevinden. American Appliances B.V. is sinds medio 2011 parts-distributeur van GE Appliances in de Benelux en sinds eind 2013 distributeur van mabe en iomabe voor de Benelux en Duitsland.

Naast het basisprogramma wordt het merendeel van de toestellen gepersonaliseerd door het bekleden van deze toestellen met Inox (RVS), spiegels, glas en gelakte uitvoering. Deze bewerkingen worden in onze Nederlandse vestiging op maat uitgevoerd.

Zowel voor mabe- als iomabe-producten wordt de service, onderdelenvoorziening en garantie door American Appliances verzorgd. De gestroomlijnde organisatie is gericht op service, kwaliteit en een goede infovoorziening voor zowel consumenten als behandelaren.

De toestellen in deze catalogus hebben een garantie van 5 jaar op de onderdelen van het hermetisch gesloten koelcircuit. De garantie is 2 jaar op herstellingen (onderdelen, werkuren en voorrijkosten) die te wijten zijn aan gebreken van het product. De garantie wordt verzorgd door American Appliances B.V. voor de volledige garantievoorwaarden verwijzen wij u naar onze website www.am-ap.eu.

IN DRIE STAPPEN NAAR ULTIEM COOL

De side-by-side ‘American’ koelkasten van iomabe zijn verkrijgbaar in 65 leverbare modellen. Er is altijd eentje die past bij uw wensen en smaak.

Maar welke is dat?
In de configurator nemen wij u stap voor stap mee naar het op maat maken van uw side-by-side koelkast.

Choose De eerste vraag is: wilt u een vrijstaande side-by-side of ingebouwd?
Customize De tweede vraag is: welke kleur/bekleding wilt u er omheen?
Cool De derde vraag is: Welke uitvoering past het best bij uw wensen?
    Cart