STAP 1

VRIJSTAAND OF INBOUW?

De side-by-side koelkasten van iomabe kunnen op drie manieren geplaatst worden.

Ten eerste zijn er de modellen die vrijstaand geplaatst kunnen worden. Voor de vrijstaande modellen is er de keuze uit twee verschillende opties: modellen met hoge deuren en modellen met een zogenaamde top (dakje).

Ten tweede is er de mogelijkheid om uw ‘American’ koelkast in te bouwen, waarbij de deuren iets uit de wand steken. Het inbouwen van een ‘American’ side-by-side koelkast is uniek bij iomabe en bij de meeste concurrerende modellen niet mogelijk.

Ten derde bieden wij een inbouwkit voor vlakke montage in de wand. Deze inbouwkit, inclusief bevestigingsmateriaal, maakt het mogelijk de side-by-side dusdanig te monteren dat de deuren één vlak met de wand vormen. De inbouwkit is verkrijgbaar in Inox (RVS), zwart gelakt en in RAL naar keuze. Wanneer u hiervoor kiest is het van belang dat de nis 100cm breed is voor de juiste afwerking.

STAP 2

DE BEKLEDING DIE PAST BIJ UW SMAAK OF INTERIEUR

Met de ‘American’ side-by-side koelkast van iomabe kiest u echt een maatwerkkoelkast die eruit ziet zoals u dat wenst. U kiest de kleur of uitvoering die past bij uw smaak of interieur. En die keuze is groot. Zo zijn er modellen met een fraaie en stoere inox (RVS)-uitvoering. Veel modellen zijn standaard leverbaar in zwart, wit crème of rood. Voor wie het nog degelijker wil, is er een mogelijkheid om de side-by-side uit te voeren in betonlook. En mocht die keuze nog niet voldoende zijn, dan is uw iomabe zelfs leverbaar in een RAL-kleur naar keuze. Voor wie houdt van bijvoorbeeld een felroze, helblauwe of eigele Big American.

STAP 3

VIER MODELLEN OM UIT TE KIEZEN

Side-by-side koelkasten van iomabe kenmerken zich door een aantal unieke sterke punten. Zo is iomabe niet alleen Amerikaans degelijk, maar ook kwalitatief hoogstaand. Het binnenwerk bestaat uit glazenliggers van ABS. De deuren sluiten met brede rubbers en magneetstrips.

U kunt kiezen uit de volgende modellen: 

cool-keuze-modellen

ONZE SPECIALS